La part frontal d'un furgó dels Mossos davant una de les entrades de TV3, en un dispositiu policial per dues manifestacions de l'ultradret…
La part frontal d'un furgó dels Mossos davant una de les entrades de TV3, en un dispositiu policial per dues manifestacions de l'ultradreta i grups antifeixistes, el 10 de juny de 2018. Pla General. (horitzontal)

Ampli dispositiu policial a les portes de TV3 per dues concentracions enfrontades de grups d'ultradreta i antifeixistes

Actualitzat

ACN Sant Joan Despí.-Els entorns de les instal·lacions de Televisió de Catalunya (TV3), a Sant Joan Despí, han estat escenari aquest diumenge de dues concentracions de signe contrari, que han fet desplegar com a mesura preventiva un important dispositiu policial. D'una banda, diversos grups espanyolistes i de l'extrema dreta han protestat davant una de les entrades de la televisió pública catalana per reclamar el tancament de l'ens perquè consideren que "genera odi". De l'altra, la resposta de l'organització de l'esquerra independentista i de grups antifeixistes, que en un primer moment han "encerclar" els estudis per impedir que s'acostessin els manifestants ultres. Finalment, cadascuna de les protestes, separades per efectius dels Mossos i de la Policia Local de Sant Joan Despí a una distància d'uns cent metres, han reunit un centenar de persones.

Anar al contingut