"Amors bojos" a TVC, diumenge a la tarda

Un drama romàntic entre dos mons antagònics

El llargmetratge de Beda Docampo es va emetre diumenge 8 de novembre a les 18.45 de diumenge. Eduard Fernández (Enric) i Irene Visedo (Júlia) protagonitzen aquesta història d'amor extrema entre un psiquiatre i una jove vetlladora del Museu del Prado. La pel·lícula gira al voltant de la soledat dels protagonistes, però també d'una història d'amor que s'entrellaça entre la realitat i la fantasia portada a l'extrem. Una pintura flamenca del segle XVII, de la qual la Júlia creu que ella i l'Enric en formen part, és la causa de les pertorbacions de la Júlia. És una producció de Nix Films amb col·laboració de Televisió de Catalunya.
 
Sinopsi:
L'Enric és un prestigiós psiquiatre, la Júlia, una jove vetlladora del Museu del Prado. La Júlia està segura que tots dos són els personatges d'una pintura del segle XVII, i que s'han estimat amb bogeria des de fa quatre segles. L'Enric veu en ella una jove malalta, i decideix convertir-la en la seva pacient. La lluita entre tots dos comença amb l'Enric intentant curar-la i la Júlia intentant-lo convèncer que tots dos estan destinats a estar junts d'una manera misteriosa i inexplicable al llarg dels segles. Un dels dos aconseguirà el seu propòsit...
 
Fitxa tècnica i artística:
 
Direcció: Beda Docampo
Guió: Beda Docampo amb la col·laboració de Gustavo Aprea i César Gómez Copello
Producció executiva: Harold Sánchez, Ángel Durández i Álvaro Zapata
Intèrprets: Eduard Fernández (Enric), Irene Visedo (Júlia), Marta Belaustegui (Susanna), Carlos Hipólito (Alfons), Eva Pallares (Eszter), Cuca Escribano (Irene), Marisa Paredes (Anna), Greta Fernández (Àgata) i Josean Bengoetxea (Albert)
Direcció de fotografia: Juanmi Azpiroz
Música: Juan Bardem
                                                     
Anar al contingut