Barcelona/Madrid

Amnistia Internacional entrega 65.000 firmes a Mas i Rajoy perquè deixin de retallar en drets humans

Amnistia Internacional ha fet arribar més de 65.000 firmes i 1.400 missatges de veu tant a la Generalitat com al govern espanyol per reclamar que acabin amb les retallades en drets humans. L'organització nega que s'estigui sortint de la crisi i destaca la vulneració de drets, com passa amb els desnonaments o l'avantprojecte de llei de protecció de la seguretat ciutadana.

RedaccióActualitzat

"Prou retallades en drets humans". Aquest és el missatge que Amnistia Internacional (AI) trasllada als governs d'Artur Mas i de Mariano Rajoy amb l'entrega de més de 65.000 mil firmes a la Generalitat i a La Moncloa. A més d'aquestes firmes, l'organització ha fet arribar als executius català i espanyol 1.400 missatges de veu de ciutadans que demanen el final de les retallades, recollides al llarg de tres mesos.

AI defensa que no estem sortint de la crisi sinó que amb aquestes mesures s'estan vulnerant drets humans. Aquest és el cas dels desnonaments, la sanitat o l'avantprojecte de llei de protecció de la seguretat ciutadana, entre altres qüestions.

Els representants d'Amnistia Internacional han entregat les firmes primer al palau de la Generalitat i després a la delegació del govern espanyol a Catalunya. L'acció s'ha portat a terme de manera simultània a Madrid, on AI també ha lliurat els missatges de veu i les rúbriques al palau de La Moncloa.

 

 

 

 

Anar al contingut