Cartell del concurs impulsat per Grup Ametller Origen i l'Hospital Sant Joan de Déu per crear un àlbum de cromos que fomenti l'alimentació…
Cartell del concurs impulsat per Grup Ametller Origen i l'Hospital Sant Joan de Déu per crear un àlbum de cromos que fomenti l'alimentació saludable dels infants (vertical)

Ametller Origen i l'Hospital Sant Joan de Déu impulsen un àlbum de cromos per fomentar l'alimentació saludable dels infants

Actualitzat

ACN Olèrdola.-Ametller Origen i l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona posen en marxa un àlbum de cromos solidari per fomentar l'alimentació saludable dels infants. La iniciativa arrenca aquest divendres amb un concurs de dibuix adreçat als nens i nenes d'entre 6 i 12 anys, que hauran de definir els personatges protagonistes, els quals reflectiran cinc pilars bàsics de l'educació: la Nutrició, l'Esport, l'Aprenentatge, la Salut i la Seguretat, i les Emocions i la Vida en societat. Són els eixos de salut que habitualment tracta l'Hospital, i que ara es volen transformar en "herois saludables", com destaca a l'ACN Josep Ametller, director general del Grup Ametller Origen.

Josep Ametller assegura que l'essència del projecte busca "que els nens entenguin que menjar de manera saludable no ha de ser avorrit", i assenyala que aquest és un dels motius pels quals proposen un àlbum de cromos dissenyat pels mateixos infants. "Encara que sembli una cosa d'abans, els cromos encara triomfen a dia d'avui i encaixen amb la nostra filosofia, basada en coses simples però molt autèntiques", ha afegit Ametller.El concurs de dibuix per definir els cinc personatges protagonistes del projecte estarà obert fins a finals de maig a través de 130 botigues d'Ametller Origen, d'Abacus Cooperativa i també de l'Hospital Sant Joan de Déu. Posteriorment, un jurat encapçalat per la il·lustradora Pilarín Bayés escollirà els dibuixos guanyadors.Serà a la tardor quan els àlbums i els cromos es posaran a la venda, amb una història que relatarà com posar en pràctica els hàbits de vida saludable centrats en l'alimentació. La recaptació íntegra del projecte es destinarà al Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center de Barcelona.

Anar al contingut