San Francisco

American Airlines investiga l'agressivitat d'un auxiliar de vol en un vídeo viral

El vídeo de l'incident protagonitzat per l'auxiliar i una passatgera amb dos fills menors s'ha fet viral a la xarxa

RedaccióActualitzat

Les companyies aèries dels EUA tornen a ser motiu de polèmica pel tracte que donen als seus viatgers. American Airlines estudia suspendre un auxiliar de vol després que s'ha difós a les xarxes socials una gravació on tracta de manera desagradable una passatgera que viatjava amb dos fills menors i un passatger que intenta defensar-la.

El vídeo mostra a la dona plorant amb un nadó a coll en plena crisi nerviosa. Segons han explicat testimonis dels fets, la dona va intentar pujar el cotxet dels nens a l'avió i l'auxiliar de vol li hauria pres de manera violenta i l'hauria colpejat accidentalment. 

 

 

Entre plors, la dona demana que li tornin el cotxet i recrimina a la tripulació que "no poden utilitzar la violència amb els nadons"

En veure l'escena, un altre passatger surt en defensa de la dona, i diu "a mi em fas això i et tiro a terra". El treballador de l'aerolínia reacciona de manera violenta a aquesta ingerència i li diu que "no es fiqui on no el demanen". Els dos homes acaban enfrontant-se verbalment, però sense arribar a les mans. 

 

 

American Airlines ha obert una investigació pels fets després de veure el vídeo:

"Estem decepcionats per aquestes accions. El que veiem al vídeo no concorda amb els nostres valors ni com cuidem dels nostres clients." 

Fa només uns dies, una altra aerolínia nord-americana, United Airlines, va haver de donar explicacions per la violència amb què van fer fora d'un avió un passatger perquè hi havia "overbooking". La cara plena de sang del viatger després de ser arrossegat pel passadís per dos membres de seguretat de l'aerolínia va ser "trending topic".

 

 

Anar al contingut