Ambrosini, amb un gol en el minut 91, classifica el Milan per a la final de la Champions

El Liverpool i el Milan jugaran la final de la Lliga de Campions 2005 el proper dia 25. L'equip italià i el PSV han jugat el partit de tornada de la segona semifinal. Tot i que el marcador ha estat favorable a l'equip holandès (3-1), el gol d'Ambrosini en el minut 91 ha classificat els italians -a l'anada van guanyar 2-0-. Malgrat tot, han estat els de Guus Hiddink els que han portat el pes del partit. Park i Cocu han marcat els dos primers gols del partit, Ambrosini ha retallat les diferències i Cocu de nou ha aconseguit el 3-1 definitiu.

El PSV Eindhoven ha estat a punt de donar la sorpresa en la segona semifinal de la Lliga de Campions. Després de la victòria del Liverpool sobre el Chelsea en la primera semifinal, el Philips Stadion ha estat a punt de veure com el seu equip es classificava per a la final. El repte dels holandesos però, no era gens fàcil ja que en el partit d'anada van perdre per 2-0. L'equip de Guus Hiddink ha estat el clar dominador del partit i en el minut 9 ha aconseguit el primer gol. Ha estat el coreà Park qui ha fet somiar els seguidors del PSV. Abans del descans els holandesos han disposat de més ocasions per igualar l'eliminatòria, com el cop de cap de Vennegoor, que s'ha trobat el travesser. Poques ocasions ha tingut el Milan, que ha vist com Lucius ha tingut una bona ocasió per fer el 2-0 abans del descans. Però el PSV, amb un joc ofensiu i ben organitzat, ha aconseguit el segon. Ha estat obra d'un exblaugrana, Cocu, que ha aprofitat una centrada de Lee des de la banda esquerra per superar Dida de cap. El Philips Stadion s'ha bolcat sobre el seu equip, que era a un gol de capgirar una eliminatòria que semblava perduda abans de començar el partit. Però Ambrosini, de cap, ha emmudit els seguidors del PSV. L'italià ha aprofitat una mil·limètrica centrada de Kaká per superar Gomes en el minut 91 de partit. Els holandesos necessitaven dos gols per passar a la final i Cocu, amb un esplèndid gol ha tornat a donar esperances als seguidors. L'exblaugrana ha marcat el 3-1 en el minut 92. Però ja no hi ha hagut temps de res més. Un resultat que queda curt al PSV per accedir a la final que el proper dia 25 jugaran a Istanbul el Liverpool i el Milan.