Actualitat blaugrana

Amb Ronaldinho o sense, el Barça encara la visita del Vila-real sense marge d'error

Com deia el capità Carles Puyol, potser Ronaldinho ajuda el Barça a recuperar la seva màgia, però el cert és que, amb ell o sense, l'equip no es pot permetre caure eliminat de la Copa. Els blaugranes es juguen demà gran part de l'èxit de la temporada -tenint com tenen de complicada la Lliga- contra un rival d'entitat. El Vila-real arriba disposat a donar la sorpresa després de l'empat a zero de l'anada i per això el Barça haurà d'oferir molt més del vist a San Mamés. L'equip s'entrena aquesta tarda i serà aleshores quan es conegui la llista de convocats.

Actualitzat

Rijkaard no corre perill però caure eliminats de la Copa minaria definitivament les aspiracions del Barça per aquesta temporada. L'empat a San Mamés ha tornat a sacsejar l'inestable conjunt blaugrana, que ara s'aferra al retorn de Ronaldinho per no acabar de precipitar-se a l'avenc del fracàs i començar a creure que remuntar és possible.

El brasiler sembla haver recuperat el to físic amb la pretemporada que ha estat realitzant des del cop del Madrid al Camp Nou. Ronnie torna a somriure i si ell vol i les cames li responen l'equip podria recuperar part del seu estil. Això és ara mateix el gran desig del barcelonisme i de part de la plantilla culer tal i com va admetre ahir Carles Puyol. Ara, però, la decisió està en mans de Rijkaard. L'equip s'entrena aquesta tarda i l'holandès donarà la llista de convocats.

Però sigui amb el brasiler o sense, els homes que no van saber derrotar un molt mediocre Athletic se les veuran amb el millor Vila-real de tots els temps. És cert que els castellonencs vénen de perdre al Bernabéu, però els de Pellegrini estan protagonitzant un magnífic campionat i només amb un gol en tindran prou per posar contra les cordes el conjunt català.

Rossi, l'home gol dels grocs en absència de Nihat, Pires i companyia són ambiciosos i ja han reconegut que estan confiadíssims amb les seves possibilitats. El Barça, en canvi, arrossega problemes a la davantera, on cada cop costa més marcar gols. Messi té un lloc assegurat al davant i falta per esbrinar quines altres seran les dues opcions de Rijkaard: un Henry que no acaba d'enlairar-se, un Bojan que demana ser titular, un Giovani vingut a menys o un Ronaldinho redimit?

Aquesta tarda en l'últim entrenament de l'equip abans del partit es podrien donar algunes pistes.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut