Barça

Alves: "No poso la mà al foc que remuntarem, hi poso el cos sencer"

Després del triomf de tràmit a la Lliga contra el Dépor, els jugadors del Barça confien cegament en la remuntada contra el Milan. I un dels que més hi confia és Dani Alves. El lateral brasiler va assegurar ahir als micròfons de TV3 que ell no posa la mà al foc que remuntaran l'eliminatòria, com va dir Iniesta, sinó el cos sencer.

Actualitzat
Després del triomf de tràmit a la Lliga contra el Dépor, els jugadors del Barça confien cegament en la remuntada contra el Milan. I un dels que més hi confia és Dani Alves. El lateral brasiler va assegurar ahir que ell no posa la mà al foc que remuntaran l'eliminatòria, com ja va dir el seu company Adrés Iniesta, sinó que ha anat més enllà en la seva aposta.

"No poso la mà al foc per la remuntada, hi poso el cos sencer", va sentenciar el brasiler davant els micròfons de TV3. "L'equip no ha dit encara la seva última paraula a la Champions. El futbol ens ha demostrat que només guanyen els que arrisquen", va respondre sobre com saltarà el Barça dimarts que a la gespa del Camp Nou.

 
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut