Barça

Alves: "Messi està preocupat perquè vol jugar però no crec que hagin de saltar les alarmes"

Dani Alves ha comparegut davant del mitjans de comunicació abans de l'entrenament d'aquest divendres a la tarda. Alves ha parlat de l'estat de Messi i de com es troba ell. Ha deixat clar que "no cal preocupar-se" per l'astre argentí, ja que "és com un Ferrari que ha de passar pel taller per tornar bé; ara l'estan polint perquè torni millor".

Actualitzat
Dani Alves ha comparegut davant dels mitjans de comunicació abans de l'entrenament d'aquest divendres a la tarda. Alves ha parlat de l'estat de Messi i de com es troba ell. Ha deixat clar que "no cal preocupar-se" per l'astre argentí, ja que "és com un Ferrari que ha de passar pel taller per tornar bé; ara l'estan polint perquè torni millor".

Alves ha parlat de la seva situació: "Estic molt bé, estic treballant molt i he evolucionat força bé". I també ha parlat de la del seu nou company, Neymar. Alves ha explicat que la flamant incorporació blaugrana "té moltes ganes de jugar, sap on ha vingut i l'exigència que hi ha. A nivell personal està molt content d'estar al Barça i la integració amb el grup ha estat molt bona". "En l'aspecte físic està treballant força bé i aprofitant el temps que li dóna el míster; aportarà molt al Barça", ha afegit. "Aquí mai hi ha hagut titulars i reserves, sinó jugadors que treballen per jugar; en el moment en què Neymar arriba al Barça, està preparat per jugar amb l'equip", ha explicat.

Sobre els tres partits seguits que ha jugat Abidal, Alves, que ha parlat amb el jugador, no ha volgut donar-hi més voltes. "Quan es lluita contra qualsevol cosa es pot aconseguir el que un vol; ell està molt feliç de poder jugar i que jo porti el seu número", ha dit. "Per a mi és una persona que m'ha marcat no només a nivell esportiu sinó també a nivell personal, i d'aquí la meva admiració i que porti el seu número"; "m'alegro que continuï jugant; si no, s'hauria retirat i per això continua jugant a futbol". Alves ha explicat que no vol insistir en el mateix tema perquè, segons ell, ja va expressar la seva opinió.

En relació a la golejada amb el Llevant i l'empat amb l'Atlètic de Madrid, Alves ha deixat clar que "la competició és així" i que "hi ha equips que treballen molt i utilitzen altres mesures com no mullar el camp", tot i que ha deixat clar que "l'Atlètic de Madrid va generar poques ocasions, pilotades amunt i a defensar". "Nosaltres haurïem merescut més; sobretot a la segona part, tot i que si haguéssim guanyat aquell partit no hauria passat res; ens queda la segona part", ha sentenciat.

Dani Alves ha parlat també del Tata. "Tenim un entrenador que ens pressiona molt perquè recuperarem el que teníem, el que ens havia fet diferents", en relació a la pressió i el joc. "La nostra diferència és que nosaltres corríem més i pressionâvem més; en el moment que perdem això ens igualem a la resta d'equips"; "quan haguem recuperat això estic segur que tornarem a tenir més alegries", ha dit Alves.

Que sigui un any de Mundial, per a Alves no significa que pugui descansar més aquesta temporada. Per ell, qui li "dóna feina és el Barça". "Hem de viure el present, no sé què faré demà; per tant no puc pensar-hi", ha explicat.

Sobre la lesió del 10 del Barça, Alves hi ha volgut treure importància. Tot i això ha dit que "Messi està preocupat perquè vol jugar però no crec que hagin de saltar les alarmes" i ho ha explicat fent un símil automobilístic: "Hi ha vegades que els Ferraris han de passar pel taller perquè tornin bé; a ell l'estan polint una mica perquè torni millor". "No ens hem de preocupar per Messi; les lesions són normals en el joc. Tornarà aviat, no cal fer-hi més voltes", ha sentenciat.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut