Barcelona

Álvarez acusa l'FMI de genocidi per les seves propostes d'austeritat

Segons el secretari general de la UGT catalana, membres de l'FMI haurien d'estar processats per crims contra la humanitat per exemple pel seu paper en la crisi grega. I considera groller que directius de l'organisme defensin una reducció dels salaris quan ells cobren grans quantitats.

RedaccióActualitzat
El secretari general de la UGT catalana, Josep Maria Álvarez, acusa el Fons Monetari Internacional de genocidi per les seves propostes d'austeritat, com ara la retallada d'un 10% dels salaris a Espanya.

Segons Álvarez, membres de l'FMI haurien d'estar processats per crims contra la humanitat per exemple pel seu paper en la crisi grega. I considera groller que directius de l'organisme defensin una reducció dels salaris quan ells cobren grans quantitats. "Quan no hi ha menjar per als nens ni a les escoles, quan no hi ha la més mínima supervivència econòmica per a les persones jubilades, això és un genocidi", ha assegurat.

Álvarez planteja que s'obri un debat sobre els salaris a Espanya, on la diferència entre els més baixos i els més alts pot arribar a ser de 80 vegades.
Anar al contingut