Pla picat d'alguns estudiants de l'IES Montsià i alguns avis conversant en la trobada amb què han clausurat el programa d'acompanyame…
Pla picat d'alguns estudiants de l'IES Montsià i alguns avis conversant en la trobada amb què han clausurat el programa d'acompanyament. Imatge del 30 de maig de 2018 (horitzontal)

Alumnes de l'Institut Montsià conversen setmanalment per telèfon amb una trentena de persones grans que viuen soles

ACN Amposta.-Aquest dimecres ha acabat el programa 'Bon dia, com estem?' a traves del qual alumnes de l'Institut Montsià conversaven cada setmana, per telèfon, amb persones més grans de 70 anys que viuen soles o hi passen gran part del dia. Des del mes de febrer, 18 estudiants de segon curs del frau mitjà d'Atenció a les persones en situació de Dependència han participat en aquest programa d'acompanyament, impulsat per la regidoria de Sanitat i Serveis Socials de l'Ajuntament d'Amposta. Aquest dimecres, per clausurar-lo, joves i grans s'han conegut personalment. Les trucades de cada dimecres servien per donar als avis suport i seguretat, que se sentissin acompanyats i per comprovar que les persones tenien un bon estat de salut.

Anar al contingut