Barcelona

Alteracions en la mobilitat a Barcelona per la Diada

El trànsit de vehicles a la Meridiana s'ha tallat des de les 3 de la tarda i el servei del Trambesòs i de 22 línies d'autobusos tenen afectacions, mentre que les línies 1 del metro i Llobregat-Anoia de FGC reforcen el servei

Actualitzat

Mesures especials en per garantir la mobilitat a la ciutat de Barcelona durant la Diada i per la celebració de la Via Lliure d'aquesta tarda a la Meridiana.

El trànsit al llarg de la Meridiana ha quedat tallat a partir de les 3 de tarda. Poc després s'ha començat a tallar els carrers que la travessen, el primer, el carrer Navas de Tolosa. Però encara es pot travessar per alguns punts fins a dos quarts de cinc, quan es tallarà la circulació a tota l'àrea d'influència fins a les 8 del vespre aproximadament.

També s'ha tallat l'accés a la Gran Via de Barcelona des la C-31 a Badalona i els vehicles són desviats cap a la ronda Litoral/B-10. 

Per als qui considerin imprescindible moure's amb cotxe, l'Ajuntament recomana deixar-lo fora del centre de la ciutat, i entrar-hi a peu o amb transport públic. Durant les hores prèvies, hi ha hagut retencions de trànsit d'entrada a Barcelona.

Per això, entre la una i dos quarts de nou, el metro ha reforçat el servei amb més trens i més vigilància, sobretot a la línia 1, la que circula al llarg de la Meridiana, on hi ha una freqüència inferior als 4 minuts, com en un dia feiner.

Els Ferrocarrils de la Generalitat incrementen les freqüències i la línia Llobregat-Anoia, a més a més, doblen el nombre dels combois, de 3 a 6.

La circulació en superfície és la que té més alteracions. El Trambesòs resulta afectat per la concentració, ja que té diverses parades a la Meridiana. Per això, des de les 12 del migdia, la T4 deixa de circular entre la Ciutadella i Glòries. A partir de les 3 de tarda, les restriccions s'han ampliat a més estacions i línies.

Hi ha 22 línies d'autobusos afectades per desviacions o limitacions de recorregut des de les 2 de la tarda.

Els centenars d'autocars que han entrat a Barcelona, l'Ajuntament els ha fet aparcar al carril bus o en zones on habitualment està prohibit fer-ho, sempre a prop del tram on hi participin.

Per estar al cas de les incidències que es puguin produir en la mobilitat, Ajuntament i operadors transmeten la situació del servei a través dels seus comptes de Twitter: @TMBinfo. A més, la ciutadania informa de les incidències en temps real amb el hashtag #trànsit11s.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut