Fórmula 1

Alonso veu com se li escapa el Mundial enmig dels rumors sobre el seu futur

Fernando Alonso va veure com al GP del Japó s'esvaïen -encara no definitivament, però gairebé- les opcions de ser campió del món amb McLaren. I difícilment se li presentarà cap més oportunitat de ser-ho amb aquesta escuderia. Ni el pilot ni l'equip no volen repetir l'experiència d'aquest any, però Ron Dennis tampoc vol que fitxi per Ferrari. Amb tot, no es descarta que l'asturià es quedi sense volant la temporada vinent.

Actualitzat

Hi havia tensió al teatre Campoamor d'Oviedo, on els aficionats esperaven que Fernando Alonso capgirés el Campionat del Món. Però la retirada de l'asturià, conjuntada amb la victòria de Lewis Hamilton, va ser rebuda amb tristesa per tots els seguidors i també per molts altres aficionats a la Fórmula 1, que no entenen el que ha passat aquest any a l'escuderia McLaren. Les possibilitats d'Alonso per guanyar el títol són minses, i ara el que més el preocupa és el seu futur.

Opcions pel 2008

L'opció més realista seria que l'any que ve continués a McLaren, tot i el mal ambient que hi ha amb el seu company Lewis Hamilton i amb els responsables de l'escuderia. L'ambient podria ser irrespirable, però el contracte d'Alonso inclou el 2008 i és molt difícil de trencar. Renault i Toyota ja li han fet ofertes per si això fos possible, però Alonso no vol anar a dos equips que sap que no tindran cotxes competitius.

Ferrari, la millor sortida

Bernie Ecclestone en persona està treballant per capgirar la situació d'Alonso per donar més interès al Mundial. Com molts aficionats, voldria que corrés amb Ferrari. El president de Fiat i de l'escuderia Luca di Montezemolo vol substituir Jean Todt per Ross Brawn, un director que desitja els serveis de l'asturià. Haurien de trobar, però, un lloc per a Felipe Massa.

El problema és Ron Dennis, que tot i que podria compensar part del que ha de pagar pel l'afer de l'espionatge, s'oposa a la marxa del seu pilot a Ferrari. El patró de McLaren està fins i tot disposat a pagar trenta milions al seu pilot i no deixar-li conduir els seus cotxes. Alonso també esta pensant en la possibilitat de passar el Mundial a casa seva.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut