Fórmula 1

Alonso té un accident en els últims lliures i sortirà darrer al GP de Mònaco

Fernando Alonso semblava el favorit per endur-se el triomf al GP de Mònaco però un accident en l'última sessió de lliures d'aquest dissabte al matí l'ha deixat pràcticament sense opcions de cara a la cursa. El pilot de Ferrari ha comès un error quan només es duien 20 minuts d'entrenaments i ha acabat topant amb el mur. Això no només l'ha obligat a abandonar la sessió sinó que l'ha allunyat de la qualificació per culpa dels danys causats al seu F10. Alonso, per tant, sortirà últim i s'haurà d'encomanar a un miracle per pescar algun punt. La sessió de lliures ha acabat amb el millor temps de Kubica, seguit de Massa, Webber, Hamilton i Vettel.

Actualitzat
El polonès ha estat el millor d'aquest dissabte amb un temps (1.14.806) que ha superat els registres d'Alonso de dijous i divendres. Segon ha acabat Felipe Massa, seguit de Webber, Hamilton i Vettel. Malgrat tot, el de Renault i el brasiler han estat, juntament amb l'asturià, els únics a baixar del minut i quinze segons al traçat monegasc.

De fet, l'asturià no ha pogut rodar gaire aquest matí ja que ha tingut l'accident en la seva setena volta i ha hagut de deixar-ho córrer amb el 16è millor temps. A Alonso se li ha bloquejat la part davantera del seu monoplaça i no ha pogut evitar xocar amb el mur. En un primer moment semblava que els mecànics podrien reparar els danys de l'F10 però el Ferrari té el xassís malmès i algunes peces de la suspensió trencades, i ha estat impossible posar-lo a punt per a la qualificació. Per tant, Alonso sortirà últim des de la línia de boxs. Així, el favorit a la victòria necessitarà una gesta per puntuar. 

Pel que fa als últims lliures, Jaume Alguersuari ha acabat 12è mentre que Pedro Martínez de la Rosa ho ha fet 18è. 
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut