Fórmula 1

Alonso té bons auguris per al Gran Premi del Japó

Només queden 30 punts en joc i Hamilton i Massa ultimen la seva lluita per al títol de campió. Aquest divendres començaran els entrenaments del Gran Premi del Japó, on Fernando Alonso intentarà seguir la bona ratxa i donar una altra alegria als seus seguidors. L'asturià diu que "el cap de setmana pot anar bastant bé" i creu que, excepte la recta llarga, que requereix un bon motor, la resta del circuit és bastant lent, cosa que els afavoreix. Sobre si ha pres ja una decisió sobre el seu futur, afirma que no ho revelarà fins que finalitzi el campionat, a començament de novembre. Però al "padock" no es descarta que acabi pilotant un Ferrari la pròxima temporada.

Actualitzat

A Singapur, va portar una canellera semblant i va guanyar. Supersticiós com ell sol, Alonso espera que al Japó també li porti sort. Si només comptessin les últimes cinc carreres, l'asturià seria segon del Mundial, només al darrere de Hamilton. Però repetir triomfs sembla difícil, tot i que ell es mostra optimista.

BMW ha confirmat la continuïtat de Kubica i Heidfeld l'any que ve. Una altra porta tancada per a l'asturià, que diu que ja ha pres una decisió sobre el seu futur, però que no l'anunciarà fins que s'acabi el Mundial. La continuïtat a Renault sembla el més probable, però tampoc es descarten sorpreses d'última hora.

Dotze pilots amb motor nou aquest cap de setmana

Fernando Alonso (Renault) es troba entre els dotze pilots que aquest cap de setmana disposaran d'un nou motor per disputar el Gran Premi del Japó, després de completar el cicle de dues curses. A més d'aquests dotze pilots, l'alemany Timo Glock (Toyota) també utilitzarà un propulsor nou, tot i que no ha complert el cicle de dues curses, però no serà penalitzat amb la pèrdua de deu llocs en la graella de sortida, atès que el reglament permet fer-ho alguna vegada.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut