Fòrmula 1

Alonso pot decidir córrer amb McLaren l'any 2015

En el padock dels circuits es comenta que el pilot asturià podria córrer a McLaren a partir de la temporada del 2015. La casa Honda, que a partir d'aquesta temporada proporcionarà els motors a l'equip anglès, ha pressionat perquè Alonso fos el seu pilot. Els patrocinadors que comparteixen Ferrari i McLaren podrien estar al darrere d'aquesta operació.

Actualitzat

Fernando Alonso pot tenir el futur en la Fórmula 1 en les seves mans, i tot pot dependre de la competitivitat dels Ferrari en el pròxim Mundial. En el padock dels circuits es comenta que el pilot asturià podria córrer a McLaren a partir de la temporada del 2015. La casa Honda, que a partir d'aquesta temporada proporcionarà els motors a l'equip anglès, ha pressionat perquè Alonso fos el seu pilot. Els patrocinadors que comparteixen Ferrari i McLaren podrien estar al darrere d'aquesta operació.

La marca japonesa ja havia contactat amb Alonso precisament quan l'asturià va deixar McLaren l'any 2007. En aquells moments tenia un equip que pertanyia a la marca dirigit precisament per Ross Brawn, que sota el nom de l'enginyer guanyaria el títol Mundial del 2009 amb Jenson Button. Honda volia comptar amb Alonso, i ara torna a pensar el mateix. El director de McLaren va explicar a TV3 que no hi havia cap equip en la F1 que no volgués comptar amb el pilot asturià en la seva formació.

L'equip anglès, entre altres coses, ha decidit comptar la pròxima temporada amb un jove pilot, Kevin Magnussen, sense cap experiència en curses de F1, per substituir Sergio Pérez. McLaren comptaria d'aquesta manera amb un pilot pont que comprendria perfectament la seva marxa de l'equip a l'acabar el 2014 per donar pas a un altre pilot. Magnussen hauria estat un any competint amb un equip punter per demostrar les seves possibilitats.

Alonso, però, un contracte amb Ferrari que dura fins al 2016, però això no seria cap obstacle pel canvi si és te en compte que tant l'equip italià com Mclaren tenen el Banco de Santander com a patrocinador. Va ser precisament aquesta entitat la que va fer possible l'any 2010 que Kimi Räikkönen, que encara tenia contracte amb Ferrari, deixés l'equip italià perquè hi entrés Fernando Alonso.

El pilot asturià el futur en les seves mans en el sentit que pot decidir continuar encara una o dues temporades més amb Ferrari, si l'any que ve l'escuderia demostra que és capaç de proporcionar-li un cotxe competitiu. Fernando Alonso va estar a McLaren la temporada del 2007, però es va enfadar amb l'equip que en aquells moments dirigia Ron Dennis pel suposat tracte a favor que rebia l'altre pilot de McLaren, Lewis Hamilton.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut