Fórmula 1

Alonso només roda 16 voltes per la pluja a Montmeló que estrena mesures per evitar incidents

Fernando Alonso continua fent bons registres amb el nou R-28 de Renault. Tot i la pluja, l'asturià ha rodat 16 voltes a Montmeló, a l'espera del començament del Mundial, el 16 de març a Austràlia. La sessió ha estat presidida per les fortes mesures de seguretat que ha adoptat el Circuit de Catalunya per evitar incidents com els d'ara fa un mes, amb els insults racistes a Lewis Hamilton. Després de l'advertiment fet per la FIA, l'organització del circuit ha fet controls preventius i s'ha reservat el dret d'admissió dels aficionats.

Actualitzat

A Montmeló, sota la pluja, hi ha hagut entrenaments de Fórmula 1 i, malgrat que no hi era Lewis Hamilton, l'organització ha pres mesures perquè no es repetissin les escridassades. Alonso ha estat la gran atracció, però per culpa de les condicions meteorològiques només ha rodat 16 voltes i el seu millor crono (1:32.820) l'ha situat en el quart lloc dels millors temps d'aquest dimarts. L'alemany Nico Rosberg ha estat el més ràpid amb un temps d'1:30.675, després de rodar 73 voltes. El company d'Alonso, Nelsinho Piquet, ha fet vuit voltes menys que l'asturià i ha acabat amb el setè millor temps (1:40.073).

La pluja que ha caigut sobre el Circuit de Catalunya ha impedit a algunes escuderies de la Fórmula 1 provar les seves màquines i McLaren i Ferrari no han tret els seus monoplaces a l'asfalt. S'espera que rodin aquest dimecres. Serà la primera vegada que coincideixin en aquesta pretemporada a Montmeló Ferrari, McLaren i Renault sobre el circuit català. Aquest dimarts només han sortit del box els equips Williams-Toyota, Renault, Toyota i Red Bull.

Noves mesures a Montmeló

Després de l'advertiment fet per la FIA, l'organització del Circuit de Catalunya ha fet controls preventius i s'ha reservat el dret d'admissió dels aficionats per garantir que el joc net i el respecte dominessin la sessió.

Anar al contingut