Automobilisme

Alonso i Schumacher viuran el seu últim duel al Gran Premi del Brasil

Aquesta tarda, i en directe a TV3, es faran els entrenaments oficials del Gran Premi del Brasil de Fórmula 1, que decidiran l'ordre de la graella en la cursa de demà, on es decidirà el campió del món. Serà l'últim pols de la història entre Fernando Alonso i Michael Schumacher, ja que l'alemany es retirarà al final d'aquesta temporada. L'asturià ho té tot a favor per revalidar el títol de campió del món al circuit d'Interlagos i en té prou acabant entre els deu primers. Per la seva banda, l'alemany necessita la victòria i que Alonso no puntuï per obtenir el seu vuitè títol.

Actualitzat
L'últim pols d'aquesta temporada, perquè demà s'acaba el Mundial, i l'últim pols de la història, perquè l'alemany es retira al Brasil, al mateix circuit on Fernando Alonso li va prendre el títol l'any passat. L'asturià en té prou amb un punt per tornar a proclamar-se campió. De fet, l'única combinació que no li permetria revalidar el campionat és que Schumacher guanyi i que ell quedi més enllà de la vuitena plaça.

Ahir, en la segona tanda dels entrenaments lliures, Fernando Alonso va quedar en una discreta desena posició. L'asturià va rodar amb motor nou, instal·lat a última hora pels mecànics de Renault.

Michael Schumacher, que va fer una virolla sense conseqüències greus, va acabar els entrenaments en sisena posició. Per la seva part, el català Pedro Martínez de la Rosa va acabar onzè

El més ràpid en aquesta tanda d'entrenaments va ser l'austríac Alex Wurz, provador de l'escuderia Williams.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut