Fórmula 1

Alonso finalitza darrere dels dos Ferrari en la primera jornada de tests a Bahrain

El pilot de McLaren-Mercedes, Fernando Alonso, campió del món de Fórmula 1 els dos últims anys, ha estat tercer, per darrere dels dos pilots de Ferrari, en la primera de les tres jornades d'entrenaments de pretemporada en el circuit de Bahrain. El brasiler Felipe Massa ha liderat la taula de temps, amb 330 mil·lèsimes d'avantatge sobre el seu company d'equip, el finlandès Kimi Raikkonen, i 591 sobre l'asturià. El polonès Robert Kubica (BMW) ha estat quart i Lewis Hamilton, cinquè.

Actualitzat

Alonso ha completat un total de 96 voltes, una més que Raikkonen i sis menys que Felipe Massa, el més actiu dels 17 pilots que avui han rodat en el circuit asiàtic.

El pilot asturià, que la setmana passada va tancar la sèrie de proves en aquest mateix traçat amb el millor temps, continuarà rodant demà juntament amb el seu company d'escuderia, el britànic Hamilton. Els dos pilots seran rellevats pels dos provadors de McLaren, Pedro Martínez de la Rosa i Gary Paffett.

Jornada accidentada

La jornada ha estat marcada pels accidents del finlandès Heikki Kovalainen (Renault) i l'alemany Ralf Schumacher (Toyota). El primer ha resultat il·lès malgrat tenir un gran ensurt. Per la seva banda, el petit dels Schumacher s'ha lesionat l'esquena.

Anar al contingut