Fórmula-1

Alonso estrena nova evolució del motor al Gran Premi de França

Fernando Alonso, actual campió del món arriba al circuit francès disposant d'un avantatge de 19 punts sobre el segon classificat, Michael Schumacher. Amb la tornada al calendari europeu, l'asturià confia a tornar a pujar al primer esglaó del podi. Per aquest Gran Premi, estrena l'evolució del motor que ja portava a Indianapolis el seu company d'equip, Giancarlo Fisichella, que ofereix uns trenta cavall més de potència i que va permetre a "Fisico" marcar una volta ràpida en cursa similar a la dels Ferrari.

Actualitzat

L'escuderia francesa parteix com a favorita en la cita de Magny-Cours, els seus revolts ràpids són molt exigents amb la tracció del cotxe i en aquest aspecte, el Renault va un pas per davant de la resta de monoplaces. Si a això hi afegim el fet que els pneumàtics Michelin sempre han ofert un gran rendiment en "el seu Gran Premi", tot fa pensar que Fernando no patirà els problemes experimentats de fa dues setmanes.

Schumacher també és optimista de cara a la cursa d'aquest diumenge

El pilot alemany de Ferrari s'ha mostrat optimista en les declaracions prèvies, i tot i que opina que les diferències amb Renault no seran tan grans com les que hi va haver a Indianapolis, Schumacher es mostra confiat a aconseguir la victòria aquest cap de setmana i poder retallar una mica més la diferència de 19 punts que el separa del pilot asturià. 
Ferrari va estar provant la setmana passada al circuit de Jerez nous components aerodinàmics, i Schumacher va marcar un rècord no oficial de volta ràpida per davant dels Renault.

De la Rosa torna a un Gran Premi més motivat que mai

Pere Martínez de la Rosa, serà un dels dos pilots que correra per a l'escuderia platejada. McLaren ha manifestat que no té opcions de guanyar el títol mundial i ja ha començat a preparar la pròxima temporada. Tot i així, els McLaren sempre han ofert un bon rendiment en el circuit francès i el fet que de la Rosa conegui "a la perfecció" el monoplaça que pilotarà fa molt possible una bona actuació del pilot català en el seu retorn a un Gran Premi.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut