Madrid

Alonso diu que Rajoy "sap coses que afecten greument el PP i el tenen literalment paralitzat"

El portaveu del PSOE al Congrés, José Antonio Alonso, ha afirmat que si Rajoy es "resisteix" a donar explicacions sobre el "cas Gürtel" és perquè "sap coses que afecten greument el Partit Popular i el tenen literalment paralitzat". Alonso ha dit que és l'única explicació que troba per explicar tanta resistència per part del líder del PP a qui, segons ha dit, tothom li ha demanat explicacions "de totes les maneres possibles". A més, ha demanat què passa amb l'extresorer del PP Luis Bárcenas, que segons ha dit està "seriosament imputat" en el cas i manté el seu càrrec com a senador.

Actualitzat
Alonso només troba una justificació davant el silenci de Rajoy pel "cas Gürtel". Diu que el líder del PP "sap coses que afecten greument el Partit Popular i el tenen literalment paralitzat". El portaveu parlamentari del PSOE ha subratllat en roda de premsa a la cambra baixa que Rajoy "es nega a donar explicacions" sobre aquesta trama de forma inexplicable ja que tots l'hi han demanat "de totes les maneres possibles".

L'aixecament del secret del sumari del "cas Gürtel" ha centrat bona part de les compareixences informatives en el Congrés posteriors a la reunió de la Junta de Portaveus.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut