Motor

Alonso descarta Raikkonen i veu Schumacher com l'únic rival pel Mundial

Fernando Alonso considera Michael Schumacher l'únic rival que el pot desbancar del liderat del Mundial de Fórmula 1. L'asturià, que defensa el títol, avantatja en 19 punts el set vegades campió del món. Quan falten vuit grans premis per disputar-se, Alonso creu que Raikkonen ja no té opcions reals de lluitar pel títol. El finlandès, quart a la classificació, és a 49 punts d'Alonso. El pilot de Renault creu que ara cal "acabar les curses davant d'ells -en referència a Ferrari- perquè no es retalli l'avantatge".

Actualitzat

Alonso, que ha impartit un curs de conducció segura als guanyadors d'un concurs de videojocs que porta el seu nom, ha assenyalat que espera incrementar la distància sobre Schumacher en el pròxim Gran Premi de França, que es disputarà el pròxim 16 de juliol al circuit de Magny-Cours.

El vigent campió del món s'ha mostrat confiat a "fer-ho bé i estar al podi una altra vegada". Segons ell, "França en teoria és una de les curses que afavoreixen" l'equip Renault. Per confirmar aquesta teòrica superioritat, Alonso confia en la nova evolució del motor del seu R-26, que estrenarà al circuit francès i de la qual el seu company d'equip, Giancarlo Fisichella, ja va gaudir a Indianapolis.

Sobre els problemes mecànics de l'equip McLaren, amb qui correrà la pròxima temporada, Alonso ha dit que es tracta de "les noves regles, el motor V8, que els ha agafat per sorpresa", tot i que s'ha mostrat convençut que "tindran tot aquest any d'experiència" i que ho solucionaran de cara a la pròxima campanya.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut