La policia acordona la zona del tiroteig (Reuters)
La policia acordona la zona del tiroteig (Reuters)
Toronto

Dos morts i 12 ferits en un tiroteig en un restaurant de Toronto, al Canadà

L'autor dels trets ha estat abatut per la policia

RedaccióActualitzat

Dues persones han mort i 12 han quedat ferides en un tiroteig que hi ha hagut aquesta matinada a la ciutat de Toronto, al Canadà. L'autor de l'atac, de 29 anys, ha estat abatut per la policia minuts després de l'atac. Alguns testimonis diuen que han sentit més d'una vintena de trets.

Els fets han passat al barri de Riverdale, al centre de la ciutat, una zona d'oci molt concorreguda. De moment la policia no ha informat sobre les possibles motivacions de l'atac. No es descarta cap hipòtesi.

 

 

A Twitter apareix un vídeo on es veu a un individu caminant pel carrer i, de sobte, treu una pistola i dispara contra l'establiment.

 

Toronto, una ciutat castigada pels atemptats

Fa dos mesos, 15 persones van quedar ferides per l'explosió d'una bomba en un altre restaurant a prop de Toronto, a Mississauga. Segons la policia, l'acció terrorista la van cometre dos homes que van llançar l'artefacte i que van poder fugir. La policia d'Ontario va publicar una fotografia a Twitter mostrant els dos homes encaputxats entrant a l'establiment.

Un mes abans hi va haver un altre atemptat a la capital d'Ontario. Un atropellament intencionat va deixar una desena de morts i diversos ferits.

Anar al contingut