Lafayette

Almenys tres morts i set ferits en un tiroteig en un cinema de Louisiana

Un home ha obert foc a dins de la sala, on hi havia un centenar de persones, en un atac que recorda la massacre de fa tres anys en un cinema de Colorado

RedaccióActualitzat

Almenys tres persones han mort en un tiroteig que hi ha hagut aquesta nit en un cinema de Lafayette, a l'estat nord-americà de Louisiana. També hi ha set ferits.

Una de les víctimes mortals, segons la policia, és l'atacant, que s'hauria suïcidat després de cometre l'atac.

Segons les primeres informacions, un home sol ha entrat al cinema mentre s'hi projectava la pel·lícula "Crazy Amy". La policia encara no ha fet pública la identitat de l'atacant ni ha parlat de quines serien les seves motivacions, però ha dit que es tracta d'un home blanc de 58 anys.

Els testimonis han explicat que a dins del cinema s'han viscut escenes de pànic i han dit que el tiroteig ha passat mitja hora després d'haver començat la sessió. A la sala hi havia en aquell moment un centenar de persones.

El tiroteig té certes semblances amb la massacre que hi va haver, ara fa just tres anys, en un cinema de Colorado. En aquella ocasió, un home va obrir foc durant l'estrena de "Batman" i va matar una dotzena de persones.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut