Tòquio

Almenys dos morts després que un passatger es calés foc en un tren bala japonès

A més del passatger que s'ha calat foc, també ha mort una dona de 60 anys que estava al costat i han quedat ferides una vintena de persones

RedaccióActualitzat

Almenys dues persones han mort avui després que un passatger s'ha calat foc al Shinkansen, un tren bala japonès. Arran de l'incident també hi ha hagut una vintena de ferits. Tot plegat ha interromput la línia d'alta velocitat entre Tòquio i Osaka.

Els fets han passat quan un dels passatgers s'ha llançat un líquid inflamable i s'ha cremat en el primer vagó del tren. Una altra passatgera d'uns 60 anys que estava al seu costat també ha mort a causa de l'incendi, segons han informat fonts de la companyia ferroviària JR Central. Entre la vintena de ferits n'hi ha alguns de molt greus. El tren s'ha aturat entre dues estacions i els Bombers han apagat les flames. El tren portava un miler de passatgers, que han hagut de sortir fora ja que el fum s'ha estès per tots els vagons.

El primer ministre japonès, Shinzo Abe, ha convocat una reunió extraordinària del seu gabinet per poder coordinar els serveis d'emergència. La companyia ferroviària ha restablert el servei d'alta velocitat entre Tòquio i Osaka tres hores després del succés.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut