Damasc

Almenys 9 morts en un atemptat amb cotxe bomba prop del Ministeri de l'Interior sirià

Un cotxe bomba ha explotat prop de l'antic edifici a Damasc, segons ha informat l'Observatori Sirià dels Drets Humans. L'agència oficial siriana parla d'un atemptat terrorista en ple centre de la capital que ha fet moltes destrosses. El nombre de morts, però, podria augmentar per la gravetat de les ferides d'algunes de les víctimes.

RedaccióActualitzat
Nou atemptat a Síria. Un cotxe bomba ha explotat prop de l'edifici del Ministeri de l'Interior sirià, a Damasc, i ha provocat la mort d'almenys 9 persones, segons ha informat l'Observatori Sirià dels Drets Humans. L'agència oficial siriana parla d'un atemptat terrorista a la zona d'Al-Marya, en ple centre de la capital, que ha fet moltes destrosses. El nombre de morts, però, podria augmentar per la gravetat de les ferides d'algunes de les víctimes.

L'Observatori assegura que l'explosió ha tingut lloc prop de la porta del darrere de l'antiga seu del ministeri, però alguns mitjans afirmen que es tracta de l'edifici actual d'aquest departament.

Aquest atac arriba l'endemà que el primer ministre, Wael al-Halqi, va sortir il·lès d'un atemptat al barri més protegit de la capital siriana.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut