Dacca

Almenys 79 morts i desenes de desapareguts per allaus de fang a Bangla Desh

A Bangla Desh, la temporada del monsó ha començat amb fortes pluges. La força de l'aigua ha provocat esllavissades i la mort d'almenys 79 persones, la majoria al port de Chittagong, on hi ha, a més a més, desenes de persones desaparegudes. També al sud de la Xina les pluges torrencials han provocat inundacions, esllavissades i destrosses en cases i collites. Els experts en meteorologia han indicat que han arribat a caure més de 20 centímetres de pluja en només unes quantes hores.

Actualitzat
La policia ha explicat que desenes de ferits ja han estat traslladats a hospitals, però que molts cossos encara es troben atrapats entre la runa. Això, després que tota una secció d'un turó pròxim es va esfondrar sobre un barri de barraques situat als voltants d'una zona militar.

Els serveis d’emergència han estat treballant intensament durant tot el dia per tal de trobar supervivents, però el nombre de cadàvers trobats entre el fang continua augmentant.

El comissari de Chittagong ha explicat que la zona més afectada de la ciutat és Hathazari, on els equips d’emergència busquen els residents de tres cases que han quedat sepultades per quatre metres de fang.
Anar al contingut