Treballadors dels serveis d'emergència donen aigua a una dona ferida. (Foto: Reuters)
Un home dóna aigua a una de les ferides en el sisme. (Foto: Reuters)
Pequín

Almenys 75 morts, 14 despareguts i 600 ferits en un terratrèmol a Gansú, al nord-oest de la Xina

L'últim balanç del terratrèmol que hi ha hagut a la província xinesa de Gansú és de 75 morts, 14 desapareguts i 600 ferits. El sisme, de 6,6 graus a l'escala de Richter, s'ha notat a diferents punts d'aquesta zona del nord-oest de la Xina. Els equips de rescat treballen per trobar més víctimes entre la runa.

RedaccióActualitzat
El terratrèmol que ha afectat aquest dilluns el nord-oest de la Xina ha causat almenys 75 morts, 14 despareguts i uns 600 ferits. El sisme, de 6,6 graus a l'escala de Richter, ha sacsejat la província de Gansú, segons han informat les autoritats locals. Hi ha nombroses vivendes ensorrades.

El terratrèmol ha passat a tres quarts de 8 del matí, hora local, i, segons les autoritats de la zona, la majoria de pobles han notat el sisme, però les poblacions més afectades són Minxian i Puma, per les inundacions i els esllavissaments que hi ha hagut després del moviment sísmic.

Els equips de rescat encara treballen entre la runa buscant més víctimes. Centenars de policies, soldats i treballadors d'emergències s'han desplaçat a la zona per participar en la recerca.
Anar al contingut