L'autocar ha caigut des d'una altura de 160 metres (Reuters)
L'autocar ha caigut des d'una altura de 160 metres (Reuters)
Lima

Almenys 48 morts al Perú quan un autocar ha caigut per un penya-segat

L'autocar ha xocat amb un tràiler i ha caigut uns 160 metres fins a encastar-se a les roques de la platja

RedaccióActualitzat

Tràgic accident al Perú. Almenys 48 persones han mort en caure un autocar per un penya-segat en una zona costanera al nord de Lima. Segons sembla, l'autocar, en què anaven una seixantena de persones i que ha quedat completament aixafat, ha xocat amb un tràiler i ha caigut uns 160 metres fins a encastar-se a les roques de la platja. El ministre de Transports i Comunicacions, Bruno Giuffra, ha explicat que un excés de velocitat podria ser la causa de l'accident.

El lloc on ha caigut l'autocar és de molt difícil accés. Els bombers i els equips d'emergència han evacuat els ferits i han recuperat alguns cossos, però no pas tots, perquè, amb l'arribada de la nit, ha pujat la marea. Alguns cadàvers els han pogut traslladar a una zona segura, però d'altres han quedat atrapats entre la ferralla i no els han pogut treure fins que ha baixat el nivell de l'aigua.

 

 

La zona de la carretera on ha passat l'accident es coneix com a "curva del diablo" i és escenari habitual d'accidents. L'autocar duia 57 persones i es dirigia a Lima, la capital del país, que és 45 quilòmetres al sud del punt on ha passat l'accident.

El president del país, Pedro Pablo Kuczynski, ha afirmat al seu compte de Twitter que "és molt dolorós" per al Perú "patir un accident d'aquesta magnitud".

Anar al contingut