Els bombers sofoquen les flames de l'avió incendiat a la Xina
L'avió s'ha incendiat quan era a la pista d'aterratge per causes que es desconeixen. L'aparell, ha quedat envoltat en flames.
Xina

Almenys 43 morts en un accident d'avió a la Xina i informacions contradictòries sobre els fets

Almenys 43 persones haurien mort i més d'una cinquantena haurien resultat ferides. Després d'un ball de xifres, les autoritats xineses han confirmat les víctimes de l'accident d'aviació que hi ha hagut al nord-est del país. També hi ha confusió en les informacions sobre com s'ha produït el sinistre. Algunes informacions diuen que l'avió, amb 91 passatgers i 5 tripulants, s'havia estavellat i després s'ha incendiat, mentre que altres fonts expliquen que l'aparell s'ha incendiat quan era a la pista d'aterratge de l'aeroport de Yichun i ha quedat envoltat en flames, per causes que encara es desconeixen.

Actualitzat
Els ferits, alguns de gravetat, han estat traslladats als hospitals de la zona. L'avió era un E-90 de la companyia aèria Hainan Airlines. El sinistre s'ha produït quan passaven uns 10 minuts de les 10 del vespre, hora d'allà. Les autoritats xineses no han donat més detalls de les causes de l'accident, de la identitat dels passatgers ni si hi ha víctimes mortals.







Anar al contingut