Islamabad

Almenys 40 persones mortes en un atemptat al Pakistan

Al Pakistan almenys 40 persones han mort i una seixantena han resultat ferides en un atemptat suïcida contra un centre de distribució alimentària del Programa Mundial d'Aliments de les Nacions Unides. En el moment de l'atemptat hi havia centenars de persones desplaçades pel conflicte esperant rebre racions de menjar a la regió tribal de Bajaur, al nord-oest del país. En aquesta regió fronterera amb l'Afganistan busquen refugi insurgents talibans i terroristes d'Al-Qaeda.

Actualitzat
L'atemptat ha tingut lloc prop d'un centre de distribució d'aliments de l'ONU, a la zona de Bajaur, prop de la frontera amb Afganistan. Els fets han passat quan centenars de persones desplaçades pel conflicte s'havien congregat per rebre racions del Programa Mundial d'Aliments. Les forces de seguretat han acordonat la zona i s'hi ha imposat el toc de queda.  

Bajaur és una de les set demarcacions que formen les zones tribals administrades federalment. Es tracta d'un territori inestable que limita amb l'Afganistan i on hi busquen refugi membres de grups talibans i radicals com Al-Qaeda.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut