L'endemà de l'incendi al magatzem d'Oakland
L'endemà de l'incendi al magatzem d'Oakland
Oakland

Almenys 33 morts en un incendi en una festa en un magatzem a Oakland, Califòrnia

La policia tem que hi pugui haver una quarantena de morts, tot i que només s'han pogut rescatar 24 cadàvers

RedaccióActualitzat

Un mínim de 33 persones han mort i més d'una desena han desaparegut en un incendi durant una festa en un magatzem a Oakland, Califòrnia, segons han informat els mitjans locals aquest dissabte. La policia tem que hi pugui haver una quarantena de morts.

L'edifici està situat al districte de Fruitvale, una zona amb habitatges i oficines i magatzems. L'edifici en concret no tenia aspersors d'aigua, segons ha declarat la cap de bombers, Teresa DeLoach-Reed.

El foc ha sortit a través del sostre amb insistència i s'ha pogut veure des de diversos punts del barri. A hores d'ara, els bombers continuen al lloc dels fets i hi seran durant algunes hores més. Mantenen les escales i tot el material desplegat per extingir els punts calents.

El cos de bombers d'Oakland ha informat en tot moment dels fets i ha penjat vídeos de l'incendi:

 

La nau la utilitzaven joves artistes que, en el moment de l'incendi, la matinada de divendres a dissabte, hi feien un concert. Les causes del foc encara no se saben, però l'enfonsament del sostre va atrapar molta gent; principalment, joves de 20 a 30 anys. La caiguda del sostre també complica les tasques de recuperació dels cossos.

Anar al contingut