Bagdad

Almenys 15 morts i una trentena de ferits en diversos atemptats a l'Iraq

Un mínim de quinze persones han mort a l'Iraq en diversos atemptats. El més important ha tingut lloc aquest matí quan ha explotat un cotxe bomba en un mercat a l'aire lliure a Bagdad, a l'Iraq. L'explosió, que ha causat vuit morts, s'ha produït en un moment en què el mercat, situat al nord de la capital iraquiana, estava especialment concorregut. Aquesta tarda, un altre atemtpat amb cotxe bomba prop d'un altre mercat al barri de Hay al-Amil, a la capital iraquiana, ha provocat almenys 4 morts. Tres iraquians més han mort per atemptats o accions dels insurgents a Bàssora, Kirkuk i Baladruz.

Actualitzat

D'altra banda, la policia de Baquba ha trobat cinc cossos de persones executades per trets de bala. Baquba és la capital de la província de Diyala, considerada una de les zones més violentes de l'Iraq. A banda d'aquests, cinc cadàvers més han estat localitzats a Moqdadiyah, al nord de Baquba. Els cinc morts estaven decapitats.

En una acció policial i de les forces iraquianes i de la coalició a la localitat d'Essiued han trobat 10 cotxes bomba preparats per explotar i una cambra de tortura amagada en un edifici.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut