Tenis

Almagro substitueix Ferrero a l'equip espanyol de Copa Davis per a l'eliminatòria contra Suïssa

Nicolás Almagro ha estat convocat d'urgència pel capìtà espanyol de Copa Davis, Albert Costa, per substituir Juan Carlos Ferrero en l'eliminatòria contra Suïssa de la primera ronda del Grup Mundial que es disputarà el cap de setmana que ve a Logronyo. Ferrero, que es trobava en un gran estat de forma després de guanyar els tornejos de Costa do Sauipe i Buenos Aires, i ser finalista a Acapulco, s'ha posat en contacte amb Costa per explicar-li els problemes físics que arrossega en un genoll i que l'han obligat a ser baixa definitiva.

Actualitzat
"M'ha trucat i m'ha comentat que en aixecar-se gairebé no podia caminar bé. Ja tenia alguns problemes en un canell que havia estat arrossegant durant la setmana, però al final el problema més greu i que l'ha obligat a ser baixa ha estat en el seu genoll esquerre", ha explicat Albert Costa en un comunicat.

Ferrero haurà d'estar un mínim de deu dies de repòs i el seu retorn a la competició dependrà de la seva evolució en els pròxims dies.  El seu substitut, Nicolás Almagro, va debutar a la Copa Davis l'any 2008, en l'eliminatòria de primera ronda del Grup Mundial disputada a Lima contra el Perú, i ho va fer amb bon peu, ja que va ser capaç de guanyar el seus dos partits individuals.

Almagro i David Ferrer s'uniran en breu als altres dos integrants de l'equip espanyol, els catalans Marcel Granollers i Tommy Robredo, que aquest diumenge ja han tingut el primer contacte amb la pista instal·lada a la plaça de toros de la Ribera a Logronyo.
Anar al contingut