Un dels sis detinguts de la banda
Un dels sis detinguts de la banda
Girona

Alliberen tres dones obligades a prostituir-se i detenen els sis membres de la banda

La banda les extorquia perquè les dones es prostituïssin, sobretot a la zona d'Empuriabrava

RedaccióActualitzat

La policia ha alliberat tres dones que eren obligades a prostituir-se a les comarques de Girona i han detingut els sis membres de la banda que les explotava. Agents de la Policia Nacional, amb la col·laboració de les autoritats búlgares, van identificar els integrants de la banda i van localitzar les dones prostituïdes.

Per una de les víctimes haurien pagat 3.000 euros a Bulgària, el seu país d'origen, quan tenia 14 anys, i la van obligar a casar-se amb un membre de l'organització. Segons fonts de la investigació, a les noies que captaven les explotaven laboralment i sexualment. També les obligaven a robar als clients.

 

 

La banda les extorquia perquè es prostituïssin sobretot a la zona d'Empuriabrava, on van arribar a tenir el control del negoci. Els dos líders d'aquesta organització criminal ja han ingressat a la presó per tràfic de persones.

Les forces de seguretat han fet escorcolls en dos habitatges de la demarcació de Girona, on han intervingut 88 cartutxos de munició, 25 plantes de marihuana, prop de 3.000 euros i diversa documentació relacionada amb el cas.

ARXIVAT A:
Assetjament sexual PolicialPolicia Nacional
Anar al contingut