Salman Abedi, l'autor de l'atemptat suïcida de Manchester
Salman Abedi, l'autor de l'atemptat suïcida de Manchester
Manchester

Alliberat sense càrrecs el germà del terrorista suïcida del Manchester Arena

La policia va detenir Ismail Abedi l'endemà de l'atemptat, fa dues setmanes, durant una batuda als voltants de la ciutat britànica

RedaccióActualitzat

La policia ha alliberat sense càrrecs el germà gran de Salman Abedi, el terrorista suïcida que es va immolar el 22 de maig davant el Manchester Arena després d'un concert de la cantant nord-americana Ariana Grande, segons informa el diari local "Manchester Evening News". A Ismail Abedi, de 23 anys, el van detenir l'endemà de l'atac, el 23 de maig, davant d'un supermercat de Chorlton -una àrea suburbana de Manchester-, durant una batuda policial.

Aquell mateix dia, Hashem Abedi, el germà petit de Salman, va ser detingut juntament amb el seu pare a la capital de Líbia, Trípoli. Estat Islàmic es va atribuir aquesta acció, on van morir 23 persones i en van quedar ferides més de 150.

La família Abedi és d'origen libi, encara que els pares de Salman i Hashem van emigrar al Regne Unit fugint del règim de Moammar al-Gaddafi. El terrorista de Manchester havia nascut al Regne Unit i de moment no s'han aclarit els detalls de la seva possible radicalització.

Anar al contingut