Alguaire

Alguaire supera amb èxit el simulacre per posar a prova les instal·lacions

L'aeroport d'Alguaire ha superat amb èxit les proves de funcionament per a la nova temporada d'hivern. Més d'un centenar de persones han simulat l'arribada de tres avions al mateix temps; una arribada, però, que encara depèn de l'autorització del Ministeri de Foment perquè operin a Lleida vols d'un país de fora de l'espai Schengen.

RedaccióActualitzat
Des de la direcció de l'aeroport han valorat positivament la prova que s'ha fet. El director, Alberto López, s'ha mostrat "satisfet i tranquil" per les proves dutes a terme i ha assegurat que amb l'ampliació que s'hi ha fet "l'aeroport ja està a punt", tot i que ha afegit que cal millorar algun detall, com ara les senyalitzacions per facilitar la informació als passatgers.

Després de la pèrdua dels turistes russos que esperaven rebre aquest hivern a l'aeroport d'Alguaire, que es van fer enrere a última hora, sí que s'ha mantingut el compromís que el desembre hi arribin16.000 esquiadors més, en aquest cas des de la Gran Bretanya.

La temporada d'hivern s'iniciarà el 19 de desembre. Està prevista l'arribada de sis vols a la setmana, amb capacitat per a 250 passatgers cadascun, dos a la matinada, dos al migdia i dos més a la tarda de diumenge, tots ells amb anada i tornada.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut