Barcelona

Alfred Bosch vol ser el futur alcaldable d'ERC a Barcelona

Assegura que vol ser el projecte renovador dels republicans per a la capital catalana i planteja la possibilitat de celebrar primàries

RedaccióActualitzat

El portaveu d'ERC al Congrés, Alfred Bosch, fa un pas endavant i anuncia que vol ser el futur alcaldable d'Esquerra per Barcelona. En declaracions a "El Matí de Catalunya Ràdio", Bosch assegura que vol ser el projecte renovador que ha impregnat Oriol Junqueras a nivell nacional però a la capital catalana.

"He pres aquesta decisió de posar-me al servei per tal de tirar endavant una candidatura renovadora d'ERC a l'alcaldia de Barcelona", ha dit Bosch.

Bosch planteja la possibilitat que la decisió del futur alcaldable per la capital catalana d'ERC es decideixi a través d'unes primàries. I no descarta haver d'enfrontar-se amb l'actual líder del partit a l'ajuntament, Jordi Portabella, i amb el diputat al Parlament Oriol Amorós

L'actual portaveu republicà al Congrés ha insistit a destacar que representa la renovació.

"La necessitat de la renovació, de la regeneració de Barcelona, la tenim claríssima. I seria difícilment creïble si primer no fóssim capaços de canviar nosaltres mateixos com a Esquerra", ha conclòs.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut