Barcelona

Alfred Bosch rectifica i considera que el debat per la llista única per al 27-S ja està superat

El candidat d'Esquerra a l'Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, es mostrava convençut que hi haurà eleccions el 27 de setembre i deia que ERC està oberta a negociar una llista única després de les municipals, paraules que ha rectificat hores més tard

RedaccióActualitzat

Esquerra Republicana està oberta a negociar una llista única independentista de cara a les eleccions del 27 de setembre després de les eleccions municipals. Així ho ha assegurat el candidat d'Esquerra Republicana a l'Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, en una entrevista al programa "El suplement" de Catalunya Ràdio.

Bosch ha dit que una llista de país hauria d'incloure tots els que estan a favor de la independència, però que aquesta llista no pot estar coixa. En aquest sentit, el candidat republicà ha afirmat que la CUP hi ha de ser perquè "és un actor de primer ordre en aquest país".

Alfred Bosch també s'ha mostrat del tot convençut que hi haurà eleccions el 27 de setembre, després dels dubtes expressats pel president d'Esquerra, Oriol Junqueras. A més, ha dit que aquestes eleccions tindran un caràcter plebiscitari.

Sobre possibles pactes de futur a l'Ajuntament de Barcelona, el candidat a l'alcaldia per ERC no s'ha volgut definir, tot i que ha assegurat que amb qui pactaria segur seria amb la CUP.

Rectificació de Bosch

Unes hores més tard, en un acte de precampanya, Bosch ha rectificat les seves paraules:

"Sap greu haver reobert un debat que ja està superat. Cap intenció de tornar a reobrir una pàgina que ja està tancada amb l'acord i amb la decisió del president de Catalunya de convocar les urnes el 27 de setembre".

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut