Porta del pis d'Alfred Bosch a Ciutat Vella
Porta del pis d'Alfred Bosch a Ciutat Vella
Barcelona

Alfred Bosch denuncia que han intentat entrar a casa seva mentre dormia

El republicà afirma que els agents li van explicar que en els darrers temps s'han detectat organitzacions molt professionals que rebenten pisos per posar un pany nou i llogar-los a altra gent

RedaccióActualitzat

El president del grup municipal d'ERC a Barcelona, Alfred Bosch, ha denunciat que un home ha intentat entrar aquesta matinada al seu domicili, a Ciutat Vella, mentre dormia. Segons ha explicat el mateix Bosch a "Els matins", de TV3, va despertar-se en sentir sorolls a la porta. En un primer moment es va pensar que eren ocupants dels pisos turístics que tenen a l'escala, però, en acostar-s'hi, va veure - des d'una finestra on es veu el replà- com intentaven forçar el pany de casa seva.

Bosch va preguntar què passava i l'home li va preguntar si el pis estava ocupat. El portaveu republicà va respondre: "Sí, vivim aquí. Aquí vivim". Finalment, l'home va marxar i Alfred Bosch va trucar a la Guàrdia Urbana, que va comprovar que el pany estava forçat i li va recomanar que ho denunciés als Mossos d'Esquadra.

"Crec que hauríem de defensar més que aquí viu gent i hem defensar la gent que hi viu, no el meu cas, són tot de veïns de Ciutat Vella i d'altres barris que es troben en situacions preocupants".

El republicà ha explicat que els agents li van explicar que en els darrers temps s'han detectat organitzacions molt professionals que rebenten pisos per posar un pany nou i llogar-los a altra gent.

"Els agents van explicar que començaven a detectar coses que havien passat en altres barris com el Besòs, Ciutat Meridiana i Nou Barris ara passaven a Ciutat Vella. Màfies, organitzacions molt professionals, que rebenten pisos per posar un pany nou i llogar-los a altra gent. Van a buscar pisos buits, però de vegades es troben amb gent".

Bosh ha lamentat que fets com aquest passen perquè cada cop hi ha més pisos buits i això passa perquè el barri perd vida:

"Si comença a passar a Ciutat Vella és perquè cada cop hi ha més pisos buits, gent que especula, pisos turístics, gent que marxen. Se'ns està buidant el barri, un barri buit és un barri que perd vida".

Anar al contingut