Àlex Terés i Jordi Segarra: "Un bon líder ha de creure i saber utilitzar les noves tecnologies"

Actualitzat
Àlex Terés i Jordi Segarra
Autors de "Yes you can"
Angle Editorial


Expliquin-nos breument l'argument del seu llibre i la seva relació amb el món de la tecnologia.
"Yes you can" analitza i dóna les claus de com aplicar l'estratègia, el convenciment, la il·lusió i la victòria als propis projectes. Plantejat com un manual adreçat a candidats, polítics i, en general, a persones interessades en les curses electorals i tot el que les envolta, analitzem i donem les claus per al procés de construcció del perfecte candidat.

Al llibre, defensem que un bon líder ha de creure i saber utilitzar les noves tecnologies i convertir-se en el que anomenem un "candidat 2.0", que és aquell que creu en les noves tecnologies, les promou, les aplica en les seves campanyes i les utilitza per reforçar els seus missatges i els seus lligams amb els electors.

Quin futur creuen que pot tenir el llibre digital?
El llibre digital en si mateix és el futur. És net, àgil, ràpid, còmode, personalitzable, versàtil i permet tenir centenars de títols en un sol exemplar.

Estan canviant les TIC la manera de consumir llibres?
Clarament sí. Avui dia es llegeix molt a través de pantalles (correu electrònic, dossiers ens diferents formats, informació en general a l'espai web, etcètera). No sabem en quin tan per cent, però un percentatge molt alt de la lectura quotidiana es fa a través de les TIC. Quant als llibres, és indubtable que la tendència serà la mateixa.

Creuen que hi ha diferències entre els lectors que fan servir la xarxa i els que no?
Sí. Els que fan servir la xarxa estan connectats al món, a les tendències contemporànies i tenen un accés més ràpid a les novetats, entre altres coses.
 
Ens proposen algun llibre per aquest Sant Jordi?
Qualsevol llibre és recomanable sempre que ajudi a créixer intel·lectualment.
Anar al contingut