Rins va tenir opcions de guanyar el passat títol de Moto3 fins a l'últim revolt. (Foto: EFE)
Motociclisme

Àlex Rins fa la "pole position" de Moto3 a Xest superant Luis Salom i Maverick Viñales

La lluita pel títol mundial de Moto3 al Gran Premi del País Valencià de motociclisme entre Luis Salom, Àlex Rins i Maverick Viñales es preveu aferrissada. De moment, en els entrenaments oficials al circuit de Xest, Rins ha fet la "pole position" seguit per Salom i Viñales. Els tres candidats al títol sortiran des de la primera fila de la graella en una cursa que decidirà el campionat.

Actualitzat

La lluita pel títol mundial de Moto3 al Gran Premi del País Valencià de motociclisme entre Luis Salom, Àlex Rins i Maverick Viñales es preveu aferrissada. De moment, en els entrenaments oficials al circuit de Xest, Rins ha fet la "pole position" seguit per Salom i Viñales.

Els tres candidats al títol han fet temps molt similars i sortiran des de la primera fila de la graella en una cursa que decidirà el campionat. Entre Rins i Salom, que ha tingut problemes mecànics a la seva moto, la diferència és de només 16 mil·lèsimes de segon, mentre que Viñales ha acabat tercer a dues dècimes del millor temps de la sessió de qualificació. Qui guanyi la carrera d'aquest diumenge s'endurà la corona mundial de la cilindrada petita.

I en Moto2, Pol Espargaró ha culminat el triplet de "poles" catalanes fent el millor temps en la sessió de qualificació. El campió del món de la categoria ha certificat el seu domini absolut en els entrenaments lliures i ha tornat a ser el més ràpid en la "qualy" d'aquest dissabte amb nou rècord del circuit. El pilot de Granollers ha estat més de tres dècimes més ràpid que el seu perseguidor, Simone Corsi, que sortirà segon. Tercera plaça per al pilot de Rubí, Jordi Torres i quarta per al barceloní, Tito Rabat.

Anar al contingut