Motor

Àlex Márquez es queda sol a casa i guanya la cursa

Àlex Márquez ha fet valer la "pole position" obtinguda dissabte i s'ha imposat amb autoritat en el Gran Premi de Catalunya de Moto3, aquest diumenge, a Montmeló. El podi s'ha completat amb el jove Enea Bastianini i Efrén Vázquez, tercer. Miller manté el lideratge al davant de Fenati.

Actualitzat

Àlex Márquez ha fet valer la "pole position" obtinguda dissabte i s'ha imposat amb autoritat en el Gran Premi de Catalunya de Moto3, aquest diumenge, a Montmeló.

El pilot de Cervera ha marxat en solitari des del principi i ha mantingut una distància relativament còmoda -per sobre dels tres segons- respecte dels seus perseguidors.

Aquest grupet, doncs, ha centrat gairebé tot l'interès de la cursa. Hi anaven els principals candidats al títol, Miller i Fenati, i també Vázquez i Isaac Viñales. Finalment l'australià ha entrat quart després de passar l'italià, cinquè, en l'última volta, amb la qual cosa ha incrementat lleugerament l'avantatge que té a la general.

El podi s'ha completat amb el jove Enea Bastianini, que ha sorprès tothom, i Efrén Vázquez, tercer.

La nota negativa de la cursa ha estat l'abandonament d'Àlex Rins. Després d'haver-se infiltrat per superar el dolor de les fractures al peu que es va fer durant la qualificació, ha hagut de plegar per culpa del trencament de la palanca de canvis.

Per Márquez, aquest és el primer triomf a casa, al Circuit de Barcelona-Catalunya, però no de la seva carrera, perquè ja va guanyar al Japó la temporada 2013.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut