Lliga de Campions

Alex Ferguson: "Aquest Barça és el millor equip al qual m'he enfrontat"

No només el Manchester United, sinó que la totalitat del futbol mundial s'ha rendit de nou a la majestuositat i l'excel·lència del millor equip de la història. Quin equip? Un FC Barcelona que ha empetitit el totpoderós Manchester United i ha conquerit Europa amb una superioritat aclaparadora davant la qual l'equip de sir Alex Ferguson no ha pogut trobar resposta. Així ho ha admès el tècnic dels diables vermells: "El Barça és el millor equip al qual m'he enfrontat. Ningú abans ens havia clavat una pallissa com aquesta."

Actualitzat
L'entrenador escocès ha estat tan contundent com clar: "El Barça t'hipnotitza amb les passades. Mai hem controlat Messi però molts equips poden dir el mateix durant les darreres dues temporades. El Barça és el millor equip al qual ens hem enfrontat. Ningú abans ens havia clavat una pallissa com aquesta. El nostre repte ara és millorar. La pròxima temporada haurem de millorar encara més.  

I és que la superioritat dels blaugrana sobre la gespa de Wembley ha estat aclaparadora i Ferguson, com tothom, ha estat testimoni de l'exhibició dels catalans. "Esperava que ho faríem millor però finalment hem d'admetre que hem estat superats per un rival millor." Malgrat tot, el tècnic s'ha mostrat satisfet per la temporada realitzada pel seu equip i ha reconegut que no és cap vergonya perdre enfront el Barcelona. "De tant en tant -ha dit- t'enfrontes a un equip que és millor que tu i això és el que ha passat aquesta nit." 

Per treure's el barret

El capità dels diables vermells, Nemenja Vidic també ho ha tingut clar: "No hem prou coses per crear-li problemes al Barça amb la pilota. Han jugat un gran futbol i han merescut la victòria". Un altre central, Rio Ferdinand, s'ha reiterat en aquest sentiment d'impotència del Manchester United: "Podríem haver jugat millor però el Barcelona ha estat millor equip". Edwin van der Sar, que es tot just es retira, ha admès que els blaugrana "han tingut més bones oportunitats però nosaltres hem comès un o dos errors i ells ens han castigat. Nosaltres havíem de marcar els primers però no ho hem fet. Lògicament no és com jo m'imaginava que fos el meu últim partit però mai es pot escollir com vols que el futbol et respongui". 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut