Operatiu policial al Raval per desmantellar punts de droga
Operatiu policial al Raval per desmantellar punts de droga
Barcelona

Alerta dels veïns del Raval de Barcelona: "Sempre hi hagut droga aquí però no com ara"

Els veïns expliquen que tenen por de sortir al carrer a la nit a causa d'un ambient que consideren insegur, brut i antihigiènic

RedaccióActualitzat

Els veïns del barri del Raval de Barcelona alerten que la droga ha tornat a la via pública. En concret, als carrers de la Riereta, En Roig, Sant Gil, Reina Amàlia, Carretes o Robadors, entre d'altres, s'hi han detectat diversos casos de narcopisos, immobles on es venen substàncies estupefaents.

Els habitants expliquen que tenen por de sortir al carrer a la nit a causa d'un ambient que consideren insegur, brut i antihigiènic. María Gutiérrez i Covadonga Álvarez han explicat què es troben al barri del Raval:.

"N'havia vist molta fa anys. Sempre hi hagut droga aquí, sempre, però no com ara. Ara hi ha molta gent que ve, hi ha aldarulls."

"Està molt brut, hi ha moltes xeringues als parcs on passejo els gossos. S'ha de vigilar. Fa poc vaig haver de trucar a la Guàrdia Urbana perquè a les quatre de la tarda s'estava punxant gent en un parc infantil."

Una altra veïna, que també ha confirma que les xeringues són al carrer, ha dit que des de l'Ajuntament de Barcelona s'està fent un pla d'acció especial per mantenir els carrers nets.

"En aquest barri hi ha molts drogaddictes i moltes xeringues al carrer, però l'Ajuntament envia grups de joves amb pinces i les recullen."

Des de principis d'aquest any, els Mossos en coordinació amb la Guàrdia Urbana han fet 21 entrades a domicilis al barri del Raval i s'han detingut 17 persones. Els dos cossos policials mantenen dispositius de seguretat a la zona i tenen obertes diverses investigacions.

Anar al contingut