El cantant Alejandro Sanz.
El cantant Alejandro Sanz.
Peralada

Alejandro Sanz repassa els seus clàssics a Peralada

El músic madrileny ha delectat el públic amb un repàs de gairebé tots els seus grans èxits, com "Se vende", "single" de l'àlbum que dóna nom a l'actual gira, "La música no se toca".

RedaccióActualitzat
Alejandro Sanz era un dels plats forts de l'edició d'aquest any del Festival de Peralada, i no ha defraudat. El músic madrileny ha delectat el públic amb un repàs de gairebé tots els seus grans èxits, com "Se vende", "single" de l'àlbum que dóna nom a l'actual gira, "La música no se toca".

Acompanyat de deu músics, en aquesta ocasió, l'artista, guanyador de quinze Grammys llatins, ha fet una proposta a estones intimista, a estones espectacular, amb grans dosis de llum i color.

La proximitat de l'escenari ha fet que el públic pogués gaudir del seu ídol, de qui es coneixien totes les cançons. El cantant s'ha proposat posar l'auditori dempeus, i ho ha aconseguit amb la cinquena intervenció, quan ha encadenat temes com "Nuestro amor será leyenda" o "El alma al aire", després de començar l'actuació amb "Llamando a la mujer acción".

Més tard va encarar "hits" com "Corazón partío" o "La música no se toca".

Alejandro Sanz, que ja és un veterà dels festivals d'estiu a Catalunya, actuarà aquesta nit a Sant Carles de la Ràpita.
Anar al contingut