Esports

Alejandro Blanco adverteix que els Jocs Mediterranis de Tarragona potser no es faran el 2017

El president del Comitè Olímpic Espanyol planteja l'opció que els Jocs, previstos per a l'estiu que ve, tinguin un endarreriment

Actualitzat
El president del Comitè Olímpic Espanyol (COE), Alejandro Blanco, ha advertit que els Jocs Mediterranis que Tarragona  ha d'organitzar el 2017 "potser no seran aquell any, sinó que s'ajornaran". Blanco, que ha inaugurat a la seu del COE el Fòrum ED16, ha indicat que, aquest divendres, l'assemblea del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis posarà sobre la taula l'opció d'un canvi de data. En aquesta reunió, que se celebrarà a Orà, a Algèria, hi serà present l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros.

"Espanya organitzarà els Jocs, però potser no el 2017", ha dit Blanco. Està previst que els Jocs es disputin del 30 de juny al 9 de juliol del 2017.

El mateix Josep Fèlix Ballesteros, en un comunicat emès hores després, ha volgut deixar clar que "complirem els compromisos adquirits" per celebrar els Jocs a Tarragona, però no ha negat la possibilitat que l'esdeveniment s'ajorni. "Buscarem la millor solució tenint en compte la situació actual", ha indicat. 

Dimarts passat, la Comissió d'Hisenda i Administracions Públiques del Congrés dels Diputats va aprovar una proposició no de llei que instava el govern espanyol a garantir l'aportació dels recursos econòmics compromesos per part de l'Estat per organitzar els Jocs Mediterranis.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut