La Mayca i el Nicolás, amb el bitllet que van comprar del número 56795, afortunat amb el primer premi de la Grossa de Cap d'Any, el 31 de desem…
La Mayca i el Nicolás, amb el bitllet que van comprar del número 56795, afortunat amb el primer premi de la Grossa de Cap d'Any, el 31 de desembre del 2017. (Horitzontal)

Alegria al barri 'El Barato' de Vilassar de Mar, on la fortuna no passa de llarg amb el primer premi de la Grossa

Actualitzat

ACN Vilassar de Mar.-La Mayca i el Nicolás estaven seguint per la televisió el sorteig de la Grossa de Cap d'Any amb el bitllet que resultaria afortunat al davant i han vist que els anaven coincidint tots els dígits, un a un, fins que el número s'ha convertit en el primer premi, el 56795. Aquesta parella de Vilassar de Mar (Maresme) ha baixat a l'estanc el As, on van comprar el bitllet, per celebrar la fortuna amb els propietaris de l'establiment i els veïns d'aquest barri conegut com 'El Barato', una de les zones més humils del municipi. El migdia s'ha convertit en una voràgine de felicitacions per a la parella, que rebien els mitjans de comunicació amb exultació. El bitllet està premiat amb 100.000 euros, uns diners que els "vénen com l'anell al dit", ha exclamat Mayca, ja que el seu marit es troba a l'atur i ella està de baixa. "Destinarem els diners a tapar forats, que en tenim molts, i a fer unes vacances i a gaudir-les", ha explicat la parella.

El primer premi de la Grossa de Cap d'Any s'ha venut en aquest estanc de Vilassar de Mar i al municipi gironí de Campdorà, que ja va repartir el segon premi de la Grossa de l'any passat.

Anar al contingut