Alcoberro
El vicepresident de l'ANC, Agustí Alcoberro
Barcelona

L'ANC, disposada a organitzar una gran manifestació a Brussel·les el pont de desembre

L'ANC posarà l'experiència organitzativa a aquesta iniciativa ciutadana nascuda a les xarxes i que es farà just al començament de la campanya electoral del 21D

RedaccióActualitzat

L'ANC estaria disposada a organitzar un viatge reivindicatiu a Brussel·les per al proper 6 de desembre, després que diversos col·lectius hagin proposat anar a la capital belga pel pont desembre. Volen fer-hi una manifestació en protesta per l'empresonament de gran part del govern Puigdemont i de líders de les entitats sobiranistes.

L'ANC se suma a una iniciativa de col·lectius independentistes sota el lema "Omplim Brussel·les" que s'ha fet viral a les xarxes socials i que convoca els catalans a fer una gran manifestació a la capital europea. L'entitat sobiranista proposa fer aquesta mobilització el 6 de desembre, just quan comenci la campanya electoral del 21D.

El vicepresident de l'ANC, Agustí Alcoberro, s'ha mostrat disposat a involucrar-s'hi, en una entrevista al programa "El suplement", de Catalunya Ràdio:

"Com a Assemblea Nacional Catalana formarem part de les institucions o entitats que organitzin aquesta anada a Brussel·les en principi el 6 de desembre, en tot cas al voltant del pont."

L'ANC posarà la seva experiència organitzativa al servei d'aquesta activitat, que es farà just quan haurà començat la campanya electoral per al 21 de desembre. Alcoberro respon als qui reclamen mobilitzacions més contundents que les cassolades:

"La cassolada és una cosa que la pot fer tothom, fins i tot la gent que no pot anar al carrer, que expressa un sentiment popular molt ampli i genera una idea, el sentit d'hegemonia social en un barri o una illa de cases."

L'organització sobiranista vol que la manifestació de dissabte 11 de novembre a Barcelona per reclamar la llibertat dels presos polítics sigui massiva. Encara no se sap quin serà el recorregut definitiu d'aquesta marxa.

ARXIVAT A:
Govern empresonatEleccions 21D
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut