L'Arboç

Alcaldes del Tarragonès i el Baix Penedès tallen l'N-340 per reclamar la gratuïtat de l'AP-7

Com a mesura provisional, demanen la gratuïtat de l'AP-7 per a tots els vehicles

RedaccióActualitzat

Primera manifestació a l'N-340 al tram que comprèn el Tarragonès i el Baix Penedès.

Els alcaldes i els veïns del Tarragonès i del Baix Penedès, firmants del pacte de Berà, han tallat aquest diumenge l'N-340 al seu pas per l'Arboç per reclamar solucions al col·lapse i l'accidentalitat de la via. La primera solució d'urgència: la gratuïtat de l'AP-7 per a tots els vehicles.

Els alcaldes consideren que l'N-340 està col·lapsada i representa un risc per als veïns dels municipis pròxims. Martí Carnicer, alcalde del Vendrell, explica que la principal reivindicació que fan a Foment és una via desdoblada d'alta capacitat, però que, mentre això no es fa, els alcaldes de la zona demanen que s'alliberin els peatges i que els vehicles puguin circular per l'AP-7. D'aquesta manera, es descongestionaria l'N-340.

També han donat suport a la protesta associacions de veïns, la federació de transportistes. Hi han assistit alguns alcaldes de les Terres de l'Ebre, que tenen convocada una mobilització el dia 11 de desembre per protestar pels problemes de mobilitat amb l'N-340 a la seva zona.  

Algunes entitats de veïns del tram ebrenc per on passa la 340 també han fet talls durant les últimes setmanes per demanar com a solució la gratuïtat de l'AP-7, el mateix que demanen els alcaldes del pacte de Berà.

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut